Γίνεται κάτοικος Λος Άντζελες για τους Κλίπερς ο Τάις (pic)

Γίνεται κάτοικος Λος Άντζελες για τους Κλίπερς ο Τάις (pic)

O παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γερμανία, Ντάνιελ Τάις, αφήνει τους Πέισερς για να συνεχίσει την καριέρα του στους Κλίπερς

O Ντάνιελ Τάις, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στον μαγικό κόσμο του NBA, με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γερμανία στο Mundobasket του Σεπτεμβρίου, πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την ανατολή στη Δύση, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η διάγνωση για τον Γουίλιαμς-Γκος

Ο Τάις τη φετινή σεζόν δεν βρίσκει το χρόνο συμμετοχής που θέλει στους Πέισερς, που έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, έχοντας ρεκόρ 7-4 και θα μετακομίσει στους Κλίπερς, που δεν έχουν κάνει και το καλύτερό τους ξεκίνημα, παρά τους πολλούς αστέρες της ομάδας, έχοντας ρεκόρ 3-7.

Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα NBA, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Γερμανός σέντερ θα καλύψει το κενό που προέκυψε στους Κλίπερς, εξαιτίας του τραυματισμού του Μέισον Πλάμλι, που θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες με πρόβλημα στο μηνίσκο.

Ο Τάις φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 1 από τα 11 παιχνίδια της ομάδας του με απολογισμό 2 πόντους σε 8 λεπτά συμμετοχής.

Ο χρόνος του ήταν περιορισμένος και την περσινή σεζόν, καθώς έπαιξε σε μόλις 7 παιχνίδια με τους Πέισερς, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Μπουλς, Ρόκετς και Σέλτικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ