Φαβορί ο Ολυμπιακός για τον Πετρούσεφ – Όλα τα δεδομένα

Φαβορί ο Ολυμπιακός για τον Πετρούσεφ – Όλα τα δεδομένα

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι ο βασικός στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα για ενίσχυση στη frontline του Ολυμπιακού, όμως τα πάντα εξαρτώνται από τους Κινγκς - Τι λένε στο εξωτερικό.

Το θέμα «Πετρούσεφ» στον Ολυμπιακό βρίσκεται ακόμη στο τραπέζι με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν τι θα γίνει με τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ. Η επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα για την προσθήκη ενός γκαρντ εκπληρώθηκε με τον Ναζ Μήτρου Λονγκ να ανήκει πλέον στους Πειραιώτες αλλά εκκρεμεί η ενίσχυση στη frontline.

Φυσικά ο Φίλιπ Πετρούσεφ δεν σταματάει να απασχολεί την ελληνική ομάδα και απ’ ότι φαίνεται δημοσιεύματα από το εξωτερικό βάζουν «λάδι στη φωτιά». Σύμφωνα με όσα λένε ξένα ΜΜΕ, ο 23χρονος δυσκολεύεται να βρει μία κοινή λύση για αυτόν και για τους Σακραμέντο Κινγκς με αποτέλεσμα να έχει… κολλήσει στη Καλιφόρνια.

Διαβάστε επίσης: Ξέφυγε ο Κρις Πολ: «Έφαγε» δύο τεχνικές ποινές και έβρισε τον διαιτητή (vid)

Το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης είναι να αποχωρήσει από την ομάδα του Μάικ Μπράουν καθώς η απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του είναι σχεδόν ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτησή του και με τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής με τους Κινγκς αποδεικνύουν ότι ο ρόλος του στην ομάδα δεν είναι ο επιθυμητός για τον παίκτη.

Από τη στιγμή που ήταν μέρος της ανταλλαγής των Σίξερς, ο Πετρούσεφ έχει πατήσει παρκέ μόνο 6:37 κυρίως για «garbage time» έχοντας σκοράρει μόλις τρεις πόντους. Συνολικά έχει 8 DNP (Did Not Play) σε 10 αγώνες, ενώ έχει σταλθεί και στη θυγατρική ομάδα στην G-League, Στόκτον Κινγκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ