Αντετοκούνμπο : Η καλύτερη χρονιά του (μέχρι την επόμενη)

Αντετοκούνμπο : Η καλύτερη χρονιά του (μέχρι την επόμενη)

Η σεζόν που ολοκληρώνεται στο ΝΒΑ ήταν η καλύτερη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μπακς και τα καλύτερα έρχονται.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας παίκτης-ορόσημο για τους Μιλγουόκι Μπακς. Από τότε που πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό των «ελαφιών» έχει κάνει πράματα και θάματα στο ΝΒΑ. Έχει το απίστευτο χάρισμα να είναι εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση και συνδυάζει ταχύτητα, αλτικότητα και εκρηκτικότητα, παρά το ότι βλέπει τον κόσμο από τα δύο μέτρα και έντεκα εκατοστά.

Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά του Έλληνα διεθνή σταρ με τη φανέλα των Μπακς και στάθηκε αφορμή για ένα εξαιρετικό αφιέρωμα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Τα επιτεύγματά του δεν έχουν τελειωμό, αρχίζοντας από το 2014 όταν είχε επιλεχθεί στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα με τους rookie παίκτες του ΝΒΑ.

Το 2017 ο Αντετοκούνμπο συμμετείχε για πρώτη φορά σε All Star Game, ενώ στο τέλος της χρονιάς αναδείχθηκε καλύτερος βελτιωμένος παίκτης και συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη κορυφαία πεντάδα με τους καλύτερους αμυντικούς. Τη φετινή σεζόν ξαναφόρεσε All Star φανέλα και έγινε ο πρώτος παίκτης των Μπακς από τη σεζόν 1979-80 και μετά που έπαιξε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ενώ ξανά ήταν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρώτη.

Το προσωνύμιο «Greek Freak» είναι μία από τις πιο γνωστές φράσεις στον χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού και έχει ταυτιστεί απόλυτα με τον Αντετοκούνμπο. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν ξέρει κανείς πού μπορεί να φτάσει αυτός ο παίκτης.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε βίντεο με τα highlights του από τη φετινή σεζόν και τις καλύτερες τάπες:

https://youtu.be/PDjAwXcjgnA

https://youtu.be/WTGIazNEO14

Θυμηθείτε το αφιέρωμα που είχε κάνει to10.gr στον 23χρονο σταρ των Μπακς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ