«Οδεύει προς ΝΒΑ ο Κατσικάρης»

«Οδεύει προς ΝΒΑ ο Κατσικάρης»

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι έτοιμος να μετακομίσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Φώτης Κατσικάρης φέρεται να έχει αποφασίσει να μετακομίσει στην Αμερική και το NBA, καθώς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον ομάδας από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Τενερίφη, με την οποία αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «8» του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο 51χρονος προπονητής έμεινε ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο και βρέθηκε στη λίστα της Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία μάλιστα του έκανε πρόταση, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας eldias, ο λόγος που είπε «όχι» στην ομάδα από την Ανδαλουσία είναι, διότι θα μετακομίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Κατσικάρης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδας από το ΝΒΑ, η οποία θέλει να τον εντάξει στο επιτελείο της για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει ήδη συμφωνήσει και μετά το πέρασμά του από την Τενερίφη θα εργαστεί ως βοηθός στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής έχει προπονήσει πέρα από την Τενερίφη, τη Μούρθια (δύο φορές), την Χάποελ Ιερουσαλήμ, την ΑΕΚ, την Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, τον Άρη και την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ