Το παλιό και το νέο σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίπλα-δίπλα! (pics)

Το παλιό και το νέο σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίπλα-δίπλα! (pics)

Μετά από 30 χρόνια, οι Μπακς αφήνουν το Μπράντλεϊ σέντερ για το ολοκαίνουργιο και πολύ πιο σύγχρονο και λειτουργικό Wisconsin Entertainment and Sports Center.

Μια χαρακτηριστική φωτογραφία με τα δύο γήπεδα του Μιλγουόκι, το παλιό και το νέο ανέβασαν στη σελίδα τους στο Twitter οι Μιλγουόκι. Το πρώτο είναι φυσικά το Bradley Center που αποτέλεσε έδρα των ελαφιών για μια 30ετία και συγκεκριμένα από 1988 έως και το 2018. Δηλαδή ως και το τέλος της φετινής περιόδου.

Το δεύτερο είναι νέο «σπίτι» της ομάδας και ονομάζεται Wisconsin Entertainment and Sports Center. Ένα πρότζεκτ που θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των συμπαικτών του από τη νέα σεζόν.

Αξίζει να αναφέρουμε η κατασκευή του ξεκίνησαν 18 Ιουνίου 2016 και μέσα σε κάτι παραπάνω από δύο χρόνια, ένα κολοσσιαίο έργο ήρθε εις πέρας. Το γήπεδο έχει κατά 95% αποπερατωθεί και πλέον μένουν οι τελευταίες εργασίες που θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες αναρτήσεις από το νέο γήπεδο των Μπακς, χωρητικότητας 17.500 θεατών και κόστουςε 534 εκατομμυρίων δολαρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ