Κερ: «Ο Ντρέιμοντ θέλει βοήθεια»

Κερ: «Ο Ντρέιμοντ θέλει βοήθεια»

O Στιβ Κερ, προπονητής του Ντρέιμοντ Γκριν στους Γουόριορς, σχολίασε την τιμωρία του παίκτη του, αλλά και γενικότερα την κατάστασή του.

Μετά από το χτύπημα του Ντρέιμοντ Γκριν στον Γιουσούφ Νούρκιτς, το NBA αποφάσισε να τιμωρήσει επ’ αόριστον τον παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων αντιαθλητικών ενεργειών του.

Προς το παρόν ο Γκριν θα παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, με τον Κομισάριο του NBA να μη βάζει αριθμό στην τιμωρία του και να περιμένει από εκείνον ειλικρινή μεταμέλεια.

Πάνω σε αυτό στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ντρέιμοντ, Στιβ Κερ, χαρακτηρίζοντας λογική την τιμωρία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η τιμωρία του Ντρέιμοντ είναι λογική. Είναι για να τον βοηθήσουμε. Είναι μια ευκαιρία για τον ίδιο να μείνει για λίγο μακριά και να προσπαθήσει να αλλάξει. Πρέπει να αλλάξει και δεν είναι κάτι εύκολο. Δεν λες ‘άντε, να τον τιμωρήσουμε για πέντε ματς και μετά θα είναι εντάξει’.

Η απάντηση δεν είναι να τον τιμωρήσουμε για έναν μεγάλο αριθμό αγώνων, αλλά να τον βοηθήσουμε. Δεν ήταν μόνο ένα ξέσπασμα. Είναι για να βοηθηθεί ένας άνθρωπος στον οποίο πιστεύω, που γνωρίζω πολλά χρόνια και αγαπώ για την αφοσίωσή του.

Όμως είναι ο ίδιος που έπιασε από τον λαιμό τον Γκομπέρ, που χτύπησε τον Νούρκιτς, που έριξε γροθιά στον Πουλ και αυτός ο τύπος πρέπει να αλλάξει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ