«Χάνουν» τον ΝτιΆντρε Χάντερ οι Χοκς

«Χάνουν» τον ΝτιΆντρε Χάντερ οι Χοκς

Σοβαρό πλήγμα για τους Ατλάντα Χοκς οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του ΝτιΆντρε Χάντερ για το επόμενο διάστημα λόγω τραυματισμού.

Οι Ατλάντα Χοκς μετρούν δύο σερί ήττες από Χιτ και Γκρίζλις και πλέον βρίσκονται εκτός τόσο από τα playoffs, αλλά και από τις θέσεις που οδηγούν στο play-in τουρνουά, μιας και είναι στην 11η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 12-17 και είναι αναγκασμένοι για το επόμενο διάστημα να παίξουν χωρίς τον ΝτιΆντρε Χάντερ.

O Αμερικάνος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Χοκς τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Το «προξενιό» του Ατζούν από τον… Βόλο: Γιατί ο Αλαφούζος αποφάσισε να «διώξει» τώρα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Φατίχ Τερίμ

Ο Χάντερ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και για τις επόμενες 15 μέρες δεν θα μπορέσει να παίξει με τους «Αετούς».

Τη φετινή σεζόν ο Χάντερ έχει κατά μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής 14,9 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ μέσο όρο με 40.4% στα τρίποντα, επομένως με την απουσία του θα στερήσει μία πολύτιμη λύση από τον Κουίν Σνάιντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ