Οι αριθμοί που λένε την σκληρή αλήθεια για τους Μπακς και τον Γιάννη…

Οι αριθμοί που λένε την σκληρή αλήθεια για τους Μπακς και τον Γιάννη…

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στο Χιούστον (112-108) με τον Αντετοκούνμπο μόνο εναντίον όλων και πλέον δημιουργείται μία συνθήκη που μόνο τυχαία δεν είναι.

Ήττα στο Χιούστον για τους Μπακς με 112-108, με τον εορτάζοντα Γιάννη Αντετοκούνμπο (48 πόντοι, 17 ριμπάουντ) να παίζει ξανά μόνος του εναντίον όλων και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Προβληματισμός για τα «Ελάφια» που για ακόμη ένα παιχνίδι είδαν τον Superstar τους απελπιστικά μόνο του, ενώ για άλλη μία φορά αποδείχθηκε πως ο πάγκος των Μπακς απέχει πολύ από το να είναι υποστηρικτικός σε άμυνα και επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Στην Τότεναμ ο Βέρνερ – Σήμερα (7/1) στο Λονδίνο

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές τα ξημερώματα της Κυριακής στο Χιούστον για το Μιλγουόκι. Ο προπονητης των Ρόκετς, Ίμε Ουντόκα δεν είχε τον Ντίλον Μπρουκς και τον Τάρι Ίζον στη διάθεσή του, αλλά είδε πλουραλισμό στο ροτέισον των εννέα που χρησιμοποίησε, με 43 πόντους να έρχονται από τον πάγκο.

Από την άλλη ο πάγκος των Μπακς είχε σχεδόν τους μισούς, μόλις 22. Πόρτις (6π., 1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), Μπότσαμπ (5π., 1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κόνατον 9π(., 3/5 τρίποντα), Πέιν (1)και Τζάκσον (1) δεν μπήκαν ποτέ στην εξίσωση του αγώνα.

Λίλαρντ+Μίντλετον+Πόρτις+Μπίσλι+Λόπεζ=Αντετοκούνμπο

Δυστυχώς για τους Μπακς, τα μαθηματικά εκθέτουν τους υπόλοιπους πενταδάτους της ομάδας, που χρειάζονται τον 6ο παίκτη Μπόμπι Πόρτις, για να φτάσουν τους αριθμούς του Αντετοκούνμπο. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 48 πόντους, 16/25 εντός παιδειάς, 15/21 βολές και 17 ριμπάουντ την ώρα που η υπόλοιπη πεντάδα συν τον Πόρτις είχε 44 πόντους, 14/40 εντός παιδειάς, 12/18 βολές, 17 ριμπάουντ.

Ώρα αποφάσεων για τον κόουτς Γκρίφιν

Πλέον γίνεται ξεκάθαρο πως υπάρχει… θέμα στους Μπακς. Ο κόουτς Άντριαν Γκρίφιν θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις ενόψει και του Trade Deadline (8/2) και να γίνουν -ίσως- οι κινήσεις που χρειάζονται ώστε η ομάδα του Γιάννη να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα play-offs του ΝΒΑ.Την ίδια ώρα, ο Λίλαρντ θα πρέπει να αποκτήσει συνέπεια -έστω- στο επιθετικό κομμάτι και ταυτόχρονα ο πάγκος να «δίνει» περισσότερα στην οικονομία των αγώνων.

Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η σεζόν για τους Μπακς. Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Γιάννης παίζει μόνος του και το λένε οι αριθμοί αυτό. Θα πρέπει να αλλάξει σύντομα αυτή η συνθήκη που έχει δημιουργηθεί, για να μην πάει χαμένη η πρώτη χρονιά της συνύπαρξης Αντετοκούνμπο-Λίλαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ