Στην Τότεναμ ο Βέρνερ – Σήμερα (7/1) στο Λονδίνο

Στην Τότεναμ ο Βέρνερ – Σήμερα (7/1) στο Λονδίνο

Ο Τίμο Βέρνερ επιστρέφει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τότεναμ ως δανεικός από την Λειψία

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως εκκρεμεί για την επιστροφή του Τίμο Βέρνερ στην Αγγλία, με τον Γερμανό επιθετικό να τα έχει βρει σε όλα με την Τότεναμ, στην οποία θα βρεθεί μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός από τη Λειψία.

Ήθελε πολύ έναν εξάμηνο δανεισμό, αισθάνεται ενθουσιασμένος που θα εργαστεί με τον Άγγελο Ποστέκογλου, και όπως επισήμανε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δεν μπορεί να περιμένει να ταξιδέψει στο «Νησί».

Διαβάστε επίσης: Εκτός αποστολής Γιόβετιτς, Ιμπόρα – Βασικός ο Ναβάρο, αλλαγή ο Αλγκασίμ Μπα – Μέσα ο Πορόζο

Όσον αφορά το οικονομικό της υπόθεσης, οι Λονδρέζοι θα καλύψουν στο έπακρο τον μισθό του μέχρι το καλοκαίρι, ενώ η ρήτρα απόκτησής του, φημολογείται πως ανέρχεται στα 17-18 εκατομμύρια. Μένει να δούμε την κατάληξη αυτής της υπόθεσης, με ελπίδα όλων ο Βέρνερ να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ που τον είχαμε συνηθίσει.

«Ο Τίμο Βέρνερ στην Τότεναμ! Όλα τα έγγραφα ετοιμάζονται. Η Τότεναμ υπογράφει τον Βέρνερ ως δανεικό και θα συμπεριλάβουν επίσης ρήτρα αγοράς αλλά ΟΧΙ υποχρεωτική. Ο Τίμο πρόκειται να ταξιδέψει στο Λονδίνο το Σάββατο και μετά θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις», ανέφερε ο Ρομάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ