Αποκάλυψη για Βεζένκοφ!

Αποκάλυψη για Βεζένκοφ!

Σημαντική εξέλιξη με τον Σάσα Βεζένκοφ στους Σακραμέντο Κινγκς...

Τη δική του εκτίμηση για τους λόγους που έχουν ωθήσει τον προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, στην απόφαση να αφήσει εκτός rotation τον Σάσα Βεζένκοφ, έκανε ο αναλυτής, Ντιούς Μέισον, στο podcast «Deuce & Mo».

«Είμαι περίεργος, την επόμενη φορά που θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Μάικ Μπράουν, να τον ρωτήσουμε για τον έλεγχο προόδου του Σάσα για το τι πρέπει να κάνει για να μπει στο rotation. Για το τι ακριβώς ψάχνει», ανέφερε ο Αμερικανός αναλυτής.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

«Νιώθω ότι μπαίνει στο παιχνίδι και θα υπάρξουν αμυντικά προβλήματα. Το έχουμε επαναλάβει αυτό πολλές φορές. Αλλά νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, παρά τις αδυναμίες που έχει, όντας πολύ δραστήριος με τα χέρια του, έχει καλό μήκος, είναι καλός ριμπάουντερ», υποστήριξε.

«Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει για να πάρει λεπτά με συνέπεια. Έχω την αίσθηση ότι το ζήτημα περισσότερο από κάθε άλλο είναι η άμυνα. Και νομίζω ότι είναι λίγο άδικο αυτό, γιατί δεν είναι τόσο κακός όσο πιστεύει ο κόσμος», σημείωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ