Στο κόλπο για τον Ντεζάντε Μάρεϊ οι Μπακς

Στο κόλπο για τον Ντεζάντε Μάρεϊ οι Μπακς

Oι Μιλγουόκι Μπακς εξετάζουν τις επιλογές τους ενόψει της trade deadline, με τον Ντεζάντε Μάρεϊ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας.

Σιγά-σιγά μπαίνουμε στην περίοδο των trade για το ΝΒΑ, αφού οι ομάδες έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες τους και θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στα ρόστερ τους.

Κάτι ανάλογο θα πράξουν οι Μιλγουόκι Μπακς που εξετάζουν τις επιλογές τους για να ενισχύσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ ενόψει και των πλέι οφ όπου τα «ελάφια» θα παλέψουν για ακόμη μία φορά για το πρωτάθλημα.

Ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο, λοιπόν, είναι αυτό του Ντεζάντε Μάρεϊ, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά στη δεύτερη σεζόν του στους Ατλάντα Χοκς, έχοντας προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της λίγκας, όπως οι Λέικερς, αλλά και οι Σπερς του Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Στο… κόλπο έρχονται να προστεθούν και οι Μπακς, αφού σύμφωνα με τον Κρις Χέινς, θα κοιτάξουν να αποκτήσουν τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ και να τον βάλουν δίπλα στον Λίλαρντ, δημιουργώντας μια πανίσχυρη περιφέρεια, αφού ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ