Γιασικεβίτσιους: «Έχουμε ζητήματα στη Φενέρ, δεν είμαι ικανοποιημένος με τον επαγγελματισμό στην ομάδα»

Γιασικεβίτσιους: «Έχουμε ζητήματα στη Φενέρ, δεν είμαι ικανοποιημένος με τον επαγγελματισμό στην ομάδα»

Αιχμές από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την κατάσταση που επικρατεί στη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως υπάρχει έλλειψη επαγγελματισμού.

Η Φενέρμπαχτσε υπέστη βαριά ήττα από τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μιλά «έξω από τα δόντια» για όσα συμβαίνουν στον σύλλογο.

Ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε πως υπάρχουν ζητήματα στην ομάδα, παρά το σερί νικών που είχε προηγηθεί, ενώ ανέφερε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό που υπάρχει.

Oι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Υπήρχαν προβλήματα όλο αυτό το διάστημα. Το είπα και στο αεροδρόμιο ερχόμενοι στο Κάουνας. Πάντα δίνω προσοχή στην προσπάθεια και τον επαγγελματισμό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Το καλό σερί δεν μπορεί να με αποκοιμίσει ως προπονητή.

Έχουμε ζητήματα εδώ πέρα και θα παραμείνουν. Συνολικά, δεν είμαι ικανοποιημένος με τον επαγγελματισμό. Το γεγονός ότι υπάρχουν καλά αποτελέσματα δεν σημαίνει πως όλα βαίνουν ομαλά εσωτερικά. Η ομάδα προχωράει, είναι καλό να νικάς, αλλά δεν είναι τα πάντα εκπληκτικά εσωτερικά στο κλαμπ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ