Οργιάζουν οι φήμες για το μέλλον του Βεζένκοφ στο NBA

Οργιάζουν οι φήμες για το μέλλον του Βεζένκοφ στο NBA

Τι αναφέρουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού...

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε το καλοκαίρι που μας πέρασε την μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ενταχθεί στους Σακραμέντο Κινγκς θέλοντας έτσι να ζήσει το δικό του NBA… όνειρο.

Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα τα πράγματα δεν έχουν πάρει την τροπή που θα ήθελε. Αν και ξεκίνησε ιδανικά έχοντας κάποια ικανοποιητικά λεπτά συμμετοχής η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με το όνομα του πρώην άσου των Πειραιωτών να εμπλέκεται σε ακόμη ένα σενάριο για trade.

Διαβάστε επίσης: Βέζο: «Πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό, τον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας» (vid)

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Clutchpoints», ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν αποκλείεται να λάβει μέρος σε ανταλλαγή των «βασιλιάδων» με τους Μπρούκλιν Νετς. Το σύνολο του Μάικ Μπράουν θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του τον Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ, καθώς και τον Ρόις Ο’Νιλ.

Πέρα από τον Βεζένκοφ στο trade είναι πολύ πιθανόν να πάρουν μέρος και ο Χάρισον Μπάρνς, ένα pick πρώτου γύρου από το draft του 2026, καθώς και δύο μελλοντικά picks δεύτερου γύρου.

Θυμίζουμε πως 28χρονος άσος έχει καταγράψει 31 ματς με την φανέλα της ομάδας του Σακραμέντο έχοντας απολογισμό 5,9 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 12,9 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ