Τα είπε… όλα ο assistant των Κινγκς για τον Βεζένκοφ

Τα είπε… όλα ο assistant των Κινγκς για τον Βεζένκοφ

Ο assistant coach των Σακραμέντο Κινγκς, Τζέι Τριάνο, μίλησε για τον Σάσα Βεζένκοφ και όλα εκείνα που μπορεί να δώσει στην ομάδα του.

Καταιγιστικοί οι Κινγκς, διέλυσαν με 135-106 τους πρωταθλητές Νάγκετς, με τον Σάσα Βεζένκοφ να μένει κάτι παραπάνω από 15 λεπτά στο παρκέ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ επέστρεψε μετά από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ήταν ξανά σημαντικός για την ομάδα του.

Μάλιστα, ο assistant coach των Σακραμέντο Κινγκς, Τζέι Τριάνο, μίλησε για τον Βεζένκοφ σχετικά με την πρόοδό του και τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Σακραμέντο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός και… λευκή πετσέτα είναι έννοιες ασύμβατες

Ο assistant των Κινγκς μίλησε στην εκπομπή «The Drive Guys» του «SactownSports» τονίζοντας όλα εκείνα που το τεχνικό επιτελείο έχει δει πως μπορεί να προσφέρει ο Βούλγαρος φόργουορντ.

Αναλυτικότερα:

«Έχουμε δει σημάδια ότι ο Σάσα μπορεί πραγματικά να σουτάρει, να δημιουργήσει χώρο για τον ΝτεΆαρον Φοξ και τον Ντομάντας Σαμπόνις στο παρκέ. Ο τραυματισμός του κάπως τον πλήγωσε γιατί θεωρούσα ότι ήταν σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά στην προσπάθεια να βρει αυτό το ρόλο. Ο Σάσα είναι σίγουρα ένας παίκτης που πρέπει να είναι καλύτερος στο δεύτερο μισό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ