Ακόμα καλύτεροι οι Μπακς με Γιάννη

Ακόμα καλύτεροι οι Μπακς με Γιάννη

Η σεζόν μόλις τελείωσε στο ΝΒΑ, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναδείχθηκαν πρωταθλητές, αλλά στην Αμερική… δεν κρατιούνται. Έχουν αρχίσει ήδη την κουβέντα σχετικά με το πώς θα τα πάνε οι ομάδες του χρόνου! Κι ας μεσολαβεί ένα ολόκληρο καλοκαίρι, όπου θα γίνουν μεταγραφές, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πιθανόν θα αλλάξει ομάδα και τους συσχετισμούς και σε […]

Η σεζόν μόλις τελείωσε στο ΝΒΑ, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναδείχθηκαν πρωταθλητές, αλλά στην Αμερική… δεν κρατιούνται. Έχουν αρχίσει ήδη την κουβέντα σχετικά με το πώς θα τα πάνε οι ομάδες του χρόνου! Κι ας μεσολαβεί ένα ολόκληρο καλοκαίρι, όπου θα γίνουν μεταγραφές, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πιθανόν θα αλλάξει ομάδα και τους συσχετισμούς και σε κάθε περίπτωση οι ομάδες δεν θα είναι ίδιες με αυτές που είναι τώρα.

Παρ’ όλα αυτά το CBS δημοσίευσε το πρώτο power ranking του για την επόμενη σεζόν βασισμένο στα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα. Άλλωστε είναι γνωστές οι όποιες αλλαγές προπονητών κι αυτό δίνει μια αφετηρία για συζήτηση.

Οι Ουόριορς παραμένουν πρώτο φαβορί, οι Σέλτικς ακολουθούν, καθώς άλλωστε θα επιστρέψει ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ενώ ενδιαφέρουσα είναι η εκτίμηση για τους Μπακς. Παρ’ όλο που φέτος δεν πήγαν όσο καλά θα περίμενε κανείς και παρ’ όλο που δεν αναμένονται δραματικές αλλαγές στο ρόστερ τους, η εκτίμηση του CBS είναι θετική. Μιλάει για βελτίωση. Ο λόγος; Μα φυσικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αλλά και ο νέος προπονητής.

Γράφει το CBS: «Μπορεί να απογοήτευσαν φέτος οι Μπακς, αλλά η προσθήκη του Μάικ Μπαντενχόλτζερ και της φιλοσοφίας του θα τους βελτιώσει πολύ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος κι ένα χρόνο καλύτερος. Το Μιλγουόκι χρειάζεται κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, αλλά το μέλλον προμηνύεται λαμπρό».

Υπενθυμίζουμε ότι οι Μπακς είχαν φέτος ρεκόρ 44-38.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ