Αφοσιωμένος στην Team USA ο ΛεΜπρόν

Αφοσιωμένος στην Team USA ο ΛεΜπρόν

Μιλώντας στο περιθώριο του All Star Game, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Λέικερς και δήλωσε απόλυτα αφοσιωμένος «ψυχή και σώμα» στην Εθνική ομάδα.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς έθεσε αμφιβολίες για το υπόλοιπο της καριέρας του αφήνοντας ανοιχτό…παράθυρο για μια πιθανή αλλαγή ομάδας, μιλώντας στο περιθώριο του All-Star Game. «Δεν έχω αποφασίσει πόσες σεζόν έχω να παίξω. Αλλά ξέρω ότι δεν έχουν μείνει πολλές», ανέφερε ο «Βασιλιάς» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ινδιανάπολη, όπου συμμετείχε στο All-Star Game για 20η φορά.

Στα 39 του, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ παίζει την 21η σεζόν του στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής, την έκτη με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Μετά τον αποκλεισμό του στον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας πέρυσι, άφησε αμφιβολίες, για μια πιθανή αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης: Το δίδυμο Τσικίνιο – Όρτα, το «λίφτινγκ» του άξονα και ο… Superman

«Είμαι Λέικερ και είμαι χαρούμενος ως Λέικερ τα τελευταία έξι χρόνια, ελπίζω να παραμείνει έτσι. Αλλά δεν έχω απάντηση στο πόσες σεζόν μου έχουν μείνει ή ποια φανέλα θα φορέσω», απάντησε.

Ο Τζέιμς έχει τη δύναμη να ενεργοποιήσει ένα επιπλέον έτος του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν ή να μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Αφήνει την πόρτα ανοιχτή σε μια τελική αλλαγή (μετά το Κλίβελαντ, το Μαϊάμι και πάλι το Κλίβελαντ).

«Ελπίζω το τέλος να είναι με τους Λέικερς. Είναι ένας υπέροχος οργανισμός. Θα δούμε. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσω, αλλά το τέλος έρχεται σίγουρα.»

Ο κάτοχος του ρεκόρ πόντων του ΝΒΑ ρωτήθηκε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου), ελπίζοντας να κερδίσει ένα 3ο χρυσό μετάλλιο μετά το 2008 και το 2012: «Όταν αποφάσισα να είμαι μέρος την ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, ορκίστηκα να βάλω την υγεία μου πρώτα. Αυτή τη στιγμή είμαι αρκετά υγιής ώστε να παίξω σε υψηλό επίπεδο», διαβεβαίωσε.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι έντεκα επιπλέον αγώνες, αλλά πάνω από όλα πεντέμισι εβδομάδες και επιπλέον χιλιόμετρα διαδρομής με τα ήδη κουρασμένα…ελαστικά μου. Σκοπεύω να αφιερώσω το σώμα, το μυαλό και την ψυχή μου στην ομάδα των ΗΠΑ, για να εκπροσωπήσω και να παίξω για τη χώρα μας με τον μέγιστο σεβασμό», πρόσθεσε.

«Είμαι βέβαιος ότι δεν θα πρέπει να «κουβαλάω» την ομάδα στους ώμους μου. Αυτό δεν συνέβη ποτέ στις τρεις προηγούμενες εμπειρίες μου. Δεν ξέρω ακόμα ποια θα είναι η πλήρης ομάδα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ορισμένα από τα ονόματα, ξέρω ότι δεν θα είχα καμία πίεση σε αυτό το επίπεδο. Θα είναι μια ομάδα δώδεκα παικτών, όλοι ικανοί να έχουν καλή απόδοση στην επίθεση και στην άμυνα κάθε βράδυ απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ