Μπακς – Χόρνετς 123-85: Ισοπέδωσαν τις «σφήκες» τα «ελάφια» με κορυφαίο Αντετοκούνμπο

Μπακς – Χόρνετς 123-85: Ισοπέδωσαν τις «σφήκες» τα «ελάφια» με κορυφαίο Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς έστησαν το δικό τους πάρτι απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς, τους οποίους και συνέτριψαν με το εντυπωσιακό 123-85.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν την αναμέτρηση με τους Σάρλοτ Χόρνετς οι Μιλγουόκι Μπακς στο «Fiserv Forum», φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη επί των αντιπάλων τους χάρη στο εντυπωσιακό 123-85.

Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα όπου οι «σφήκες» πήραν ένα πολύ μικρό προβάδισμα, τα «ελάφια» δεν είχαν καμία όρεξη για αστεία στο υπόλοιπο του ματς, πραγματοποιώντας μια εκκωφαντική εμφάνιση και φτάνοντας άνετα στο τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος φυσικά για το σύνολο του Ντοκ Ρίβερς, ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον «Greek Freak» να σημειώνει 24 πόντους και να κατεβάζει 8 ριμπάουντ σε μόλις 24 λεπτά συμμετοχής. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έφτασε κοντά στο τριπλ-νταμπλ έχοντας 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις σταμάτησε στους 21.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάιλς Μπρίτζες ξεχώρισε για τη Σάρλοτ με 17 πόντους, ο Τρε Μαν πρόσθεσε άλλους 16 και ο «ρούκι» Μπράντον Μίλερ είχε 14 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-16, 58-26, 94-49, 123-85

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ