Σοκ με Γουέστμπρουκ – Εκτός επ’ αόριστον!

Σοκ με Γουέστμπρουκ – Εκτός επ’ αόριστον!

Ο εννέα φορές All-Star και MVP του ΝΒΑ της σεζόν 2016-17 Ράσελ Γουέστμπρουκ θα παραμείνει εκτός επ' αόριστον! - Ο λόγος...

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ διαγνώστηκε με κάταγμα στο αριστερό χέρι στη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν τα ξημερώματα οι Κλίπερς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, με αποτέλεσμα να τεθεί επ’ αόριστον «νοκ άουτ».

Ο γκαρντ της ομάδας του Λος Άντζελες φαίνεται να τραυματίστηκε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, ενώ έπαιζε άμυνα πάνω στον Τζόρνταν Πουλ των Ουίζαρντς. Ο εννέα φορές All-Star και MVP του ΝΒΑ της σεζόν 2016-17 έπαιξε δέκα λεπτά στο πρώτο μέρος και σημείωσε έξι πόντους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του Γουέστμπρουκ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κλίπερς, οι οποίοι είναι στην τέταρτη θέση της Δύσης.

Διαβάστε επίσης: Το «μπάσκετ του Μπαρτζώκα» μέσα σε 6 δευτερόλεπτα και η διαχρονική ατάκα του Λαρεντζάκη (vids)

Ο 35χρονος άσος έχει στην τρέχουσα σεζόν μέσο όρο 11.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ. Έχει αγωνιστεί δέκα φορές βασικός σε 58 παιχνίδια, αλλά είναι εκτός αρχικής πεντάδας από τις 14 Νοεμβρίου. Στις 16 σεζόν της καριέρας του στο NBA με Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Λος Άντζελες Λέικερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, ο Γουέστμπρουκ έχει μέσο όρο 21.8 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 8.2 ασίστ, ενώ είναι πρώτος στην ιστορία του πρωταθλήματος σε τριπλ νταμπλ με 198.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ