«Ένας βασιλιάς κι ένας Έλληνας θεός»! (pic)

«Ένας βασιλιάς κι ένας Έλληνας θεός»! (pic)

Μετά από αίτημα του ESPN ένας καλλιτέχνης από το Μιλγουόκι έφτιαξε μια ωραία αφίσα για να προσελκύσει τον ΛεΜπρόν στους Μπακς. Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι φυσικά πρωταγωνιστής.

Το καλοκαίρι αυτό ανήκει στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Είναι free agent, έχει αποφασίσει να βγει στην αγορά και να εξετάσει τις επιλογές του, οπότε όλο το ΝΒΑ, ου μην και η μπασκετική υφήλιος, θα κρέμεται από τα χείλη του. Σε ποια ομάδα θα παίξει του χρόνου;

Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους πάντες. Κι επειδή είναι βέβαιο πως και οι 30 ομάδες θα επιθυμούσαν διακαώς να εντάξουν τον ΛεΜπρόν στο δυναμικό τους, οι δε φίλοι τους θα έκαναν το παν για να τον προσελκύσουν στην πόλη τους, το ESPN είχε μία έξυπνη ιδέα.

Απευθύνθηκε σε 30 καλλιτέχνες, που συνδέονται ο καθένας με μία διαφορετική από τις 30 πόλεις που φιλοξενούν ομάδες του ΝΒΑ. Και τους ζήτησε να φτιάξουν από μια γιγαντοαφίσα, από αυτές που τοποθετούνται στους μεγάλους διαφημιστικούς πίνακες των δρόμων, προκειμένου να πείσουν τον ΛεΜπρόν να πάει στην πόλη τους. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.

Εμάς, όμως, μας ενδιαφέρει το Μιλγουόκι. Ο εικονογράφος και designer Τζο Τιλ σχεδίασε την αφίσα που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Την τιτλοφόρησε «Ένας βασιλιάς κι ένας (Έλληνας) θεός;» και εξήγησε τι τον ενέπνευσε: «Αν παίξουν μαζί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, δύο από τους πιο δυναμικούς παίκτες του πρωταθλήματος, το Μιλγουόκι θα γίνει το νέο… κτήνος της Ανατολής (Beast of the East)»!

Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ