Το ΝΒΑ επιστρέφει στο Άμπου Ντάμπι με Σέλτικς-Νάγκετς

Το ΝΒΑ επιστρέφει στο Άμπου Ντάμπι με Σέλτικς-Νάγκετς

Δύο αναμετρήσεις στο έδαφος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα δώσουν οι Μπόστον Σέλτικς και οι Ντένβερ Νάγκετς.

Το ΝΒΑ και το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι (DCT Abu Dhabi) ανακοίνωσαν ότι στα NBA Abu Dhabi Games 2024 presented by ADQ θα λάβουν μέρος οι 17 φορές πρωταθλητές του ΝΒΑ Μπόστον Σέλτικς και οι κάτοχοι του τίτλου Ντένβερ Νάγκετς, σε δύο αγώνες προετοιμασίας την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Άμπου Ντάμπι.

Οι «Κέλτες» παρατάσσονται με τον πέντε φορές All-Star παίκτη του NBA, Τζέισον Τέιτουμ, τον τρεις φορές All-Star παίκτη του NBA, Τζέιλεν Μπράουν, τον πρωταθλητή του NBA 2021, Τζρου Χόλιντεϊ και τον All-Star παίκτη του NBA 2018, Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο Χόλιντεϊ συμμετείχε στους εναρκτήριους Αγώνες του ΝΒΑ, στο Άμπου Ντάμπι, το 2022, ως παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς. Οι Νάγκετς διαθέτουν σήμερα τον δύο φορές πολυτιμότερο παίκτη του ΝΒΑ και έξι φορές All-Star παίκτη Νίκολα Γιόκιτς, τον Τζαμάλ Μάρεϊ και τον Άαρον Γκόρντον.

Τα NBA Abu Dhabi Games 2024 presented by ADQ θα μεταδοθούν ζωντανά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Μέση Ανατολή και σε όλο τον κόσμο, προσεγγίζοντας οπαδούς σε περισσότερες από 200 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, μέσω της τηλεόρασης, των ψηφιακών μέσων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πληροφορίες για την πώληση εισιτηρίων καθώς και ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Οι φίλαθλοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα NBAevents.com. Ειδικά πακέτα εισιτηρίων που προσφέρουν premium πρόσβαση, VIP εμπειρίες, φιλοξενία και διαμονή σε τοπικά ξενοδοχεία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στη διεύθυνση nbaexperiences.com/nba-abu-dhabi-games-2024.

Τα NBA Abu Dhabi 2024 presented by ADQ αποτελούν μέρος της πολυετούς συνεργασίας μεταξύ του NBA και του DCT Abu Dhabi, η οποία περιλαμβάνει NBA Global Games, το Jr. NBA Abu Dhabi League, μια ποικιλία διαδραστικών εκδηλώσεων για τους φιλάθλους με εμφανίσεις νυν και πρώην παικτών του NBA, μια σειρά από κλινικές NBA FIT που προωθούν την υγεία και την ευεξία, καθώς και μια εκδήλωση επίδειξης του NBA 2K League. Η συνεργασία προβλέπει επίσης ότι το DCT Abu Dhabi, στο πλαίσιο του Experience Abu Dhabi – της πρωτοβουλίας τουριστικής προώθησης της πρωτεύουσας των ΗΑΕ – θα αποτελέσει τον επίσημο συνεργάτη τουριστικού προορισμού του NBA στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ευρώπη και την Κίνα.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος ΝΒΑ προβάλλονται στα ΗΑΕ από τη σεζόν του 1987-88. Οι φίλαθλοι μπορούν να ακολουθούν το NBA στο Instagram, το Snapchat και το X (@NBAArabic) για τις τελευταίες ενημερώσεις, ειδήσεις και για περιεχόμενο διαθέσιμο στα αραβικά. Οι φίλοι του NBA στα ΗΑΕ και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή μπορούν να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές στο NBAStoreME.com, καθώς και στο NBA Store στο Yas Mall στο Άμπου Ντάμπι με τη μεγαλύτερη ποικιλία επίσημων προϊόντων NBA που έχουν ποτέ διατεθεί στην περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ