Βούκσεβιτς για το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ: «Νιώθω υπέροχα, είναι σαν όνειρο ότι βρίσκομαι εδώ»

Βούκσεβιτς για το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ: «Νιώθω υπέροχα, είναι σαν όνειρο ότι βρίσκομαι εδώ»

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τη φανέλα των Γουίζαρντς.

Πριν λίγες μέρες οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στον Τρίσταν Βούκσεβιτς να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, με τον Σέρβο να κάνει το ντεμπούτο στην αναμέτρηση των «μάγων» με τους Ράπτορς.

Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή, αναφέροντας πως νιώθει υπέροχα και ότι είναι σαν όνειρο που είναι στις ΗΠΑ.

Οι δηλώσεις του Τρίσταν Βούκσεβιτς:

«Νιώθω υπέροχα, δεν το περίμενα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα. Είναι σαν όνειρο ότι βρίσκομαι εδώ από την Ευρώπη».

Για το πως προετοιμάστηκε για το ντεμπούτο του: «Ήμουν λίγο νευρικός όταν έφευγα από το ξενοδοχείο, αλλά σήμερα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο ΝΒΑ και νιώθω ευλογημένος. Όταν μπεις στο παρκέ πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για ότι και αν συμβεί», ενώ πρόσθεσε πως οι φίλοι και οι άνθρωποι του στην Ευρώπη ίσως κοιμούνται, οπότε θα μου στείλουν μήνυμα όταν ξυπνήσουν».

Για την ατμόσφαιρα στην Ευρώπη και τη Σερβία: «Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί, συμμετέχουν στο παιχνίδι, φωνάζουν σχεδόν συνεχώς, έχουν διαφορετική κουλτούρα και κάνουν πολύ θόρυβο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ