NBA: «Ψήνεται» πρόταση των Γουόριορς στους Κλίπερς για Πολ Τζορτζ (vid)

NBA: «Ψήνεται» πρόταση των Γουόριορς στους Κλίπερς για Πολ Τζορτζ (vid)

Στο στόχαστρο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φέρεται να έχει μπει ο 33χρονος σμολ φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Πολ Τζορτζ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας που αφορά το μαγικό κόσμο του NBA «Fadeawayworld», οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος ενδέχεται να προσφέρουν ένα άκρως δελεαστικό πακέτο ανταλλαγμάτων, το οποίο σίγουρα θα έλυνε για τα καλά τα χέρια του Στιβ Κερ και θα είχε λιγότερα προβλήματα να διαχειριστεί.

Αρχικά, θα εξασφάλιζε έναν σπουδαίο παίκτη, όπως ο Πολ Τζορτζ για τις θέσεις των φόργουορντ και παράλληλα θα έστελνε στους Κλίπερς, τόσο τον Ντρέιμοντ Γκριν, όσο και τον πρώην άσο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Άντριου Ουίγκινς, που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης: Τα σενάρια που φέρνουν ντέρμπι «αιωνίων» στα play offs

Ο Ουίγκινς ποτέ δεν ταίριαξε αγωνιστικά με τα θέλω του Κερ, ούτε και έπιασε ιδιαίτερα ψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ από την άλλη ο Ντρέιμοντ Γκριν συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις «εκρήξεις» θυμού του και παρά τις υπερβολικά πολλές ευκαιρίες που έχει πάρει από την ομάδα συνεχίζει και κάνει τα ίδια.

Ο έμπειρος σταρ των Κλίπερς μετράει φέτος 22.5 πόντους μ.ο, 5.2 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 12.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Εκτός από τα έμψυχα ανταλλάγματα, οι «πολεμιστές» λέγεται πως θα συμπεριλάβουν στην πρότασή τους και ένα pick πρώτου γύρου από το draft του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ