Ευχάριστα νέα για Πετρούσεφ

Ευχάριστα νέα για Πετρούσεφ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «τρίβει τα χέρια του» όσον αφορά τα νεότερα που έρχονται για τον Φιλίπ Πετρούσεφ

Επιστρέφει οριστικά στην αγωνιστική δράση ο Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός πλέον μετράει μόνο επιστροφές τραυματιών και ο Γιώργος Μπαρτζώκας «τρίβει τα χέρια του» για τις εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο».

Ο Πετρούσεφ είχε τραυματιστεί στο γόνατο στις 21 Μαρτίου για την 31η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague στο ΣΕΦ στον αγώνα με τη Βιλερμπάν, σε μια ανύποπτη φάση. Η διάγνωση έδειξε οστικό οίδημα με τον Σέρβο Σέντερ να είναι τυχερός στην ατυχία του και να γλιτώνει τα χειρότερα. Η αρχική εκτίμηση για τον χρόνο αποθεραπείας και επιστροφής του στην αγωνιστική δράση είχε οριοθετηθεί στις δύο με τρεις εβδομάδες. Κι έτσι έγινε.

Ο Μπαρτζώκας έχει στη διάθεσή του τον Σέρβο ψηλό, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα πρωταθλήματος με το Περιστέρι την ερχόμενη Κυριακή (7/4, 15:00), για τη 2η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ προπονείται κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ την Παρασκευή (12/4, 21:15), παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του ΣΕΦ με τη Φενέρμπαχτσε, για την 34η αγωνιστική της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ