Οι Μπακς νίκησαν, αλλά ο Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε (104-91, vids)

Οι Μπακς νίκησαν, αλλά ο Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε (104-91, vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς σταμάτησαν το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών τους, επικράτησαν με σκορ 104-91 των Μπόστον Σέλτικς, αλλά αγωνιούν για την κατάσταση του τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας των Μπόστον Σέλτικς με σκορ 104-91.

Στα μέσα της 3ης περιόδου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για τράβηγμα στο αριστερό του πόδι.

Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέχρι να αποχωρήσει από την αναμέτρηση με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα, είχε 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι τελειωσε το ματς με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ακολούθησαν οι Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτερ, οι οποίοι σημείωσαν από 15 πόντους, με το δεύτερο να παίρνει και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Κρις Μίλντετον μέτρησε 12 πόντους.

Για τους Σέλτικς, ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 22 πόντους, ο Τζέιλεν Μπράουν 14 (10 ριμπ.), ενώ ο πρώην Μπακ, Τζρου Χόλιντεϊ μέτρησε 12 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ