Το τέλος εποχής για την ιστορική τριάδα των Γουόριορς

Το τέλος εποχής για την ιστορική τριάδα των Γουόριορς

Τη δική του πρόβλεψη για το μέλλον της ιστορικής τριάδας των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ( Κάρι, Τόμσον, Γκριν), έκανε ο αναλυτής του δικτύου FOX Sports, Νικ Ράιτ.

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, πως με το τέλος της φετινής σεζόν αναμένεται να τελειώσει και η συνύπαρξη της ιστορικής τριάδας των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο λόγος φυσικά για τους Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμσον και Ντρέιμοντ Γκριν, που όπως δήλωσε και ο Νικ Ράιτ αναμένεται να πάψει να υφίσταται στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ: Οι σίγουροι για Φενέρ και ο φορμαρισμένος Γιόβετιτς

«Περιμένω όλο αυτό να τελειώσει. Νομίζω πως το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο οι Γουόριορς θα τους έχουν ως συμπαίκτες θα γίνει τις επόμενες 10-20 ημέρες, όταν η σεζόν γι’ αυτούς θα τελειώσει», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «First Things First».

«Ο Κλέι θα πρέπει να δεχτεί να πάρει λιγότερα χρήματα για να μείνει στους Γουόριορς. Γιατί να το κάνει αυτό; Δεν έχουν ελπίδες να πάρουν πρωτάθλημα. Όταν μιλάει για την πνευματική του υγεία, εννοεί πως όλο αυτό δεν είναι τόσο διασκεδαστικό και δεν είναι τόσο χαρούμενος», πρόσθεσε.

Από την άλλη ο Ντρείμοντ Γκριν φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν και εξαιτίας του βεβαρημένου ιστορικού του με τις εκρήξεις θυμού που έχει. Ο ίδιος έχει πάρει αρκετές δεύτερες ευκαιρίες, οι οποίες όπως όλα δείχνουν τελείωσαν, καθώς οι «πολεμιστές» δεν δείχνουν καμία διάθεση να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ