Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ: Οι σίγουροι για Φενέρ και ο φορμαρισμένος Γιόβετιτς

Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ: Οι σίγουροι για Φενέρ και ο φορμαρισμένος Γιόβετιτς

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα για το ματς με τη Φενέρ - Γιατί ο Γιόβετιτς είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα

Ο Ολυμπιακός μετά την 5αρα στη Λαμία έχει μπει σε ρυθμούς… Φενέρμπαχτσε και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο κατάμετο Καραϊσκάκη για την πρόκριση στους «4» του Europa Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με την τούρκικη ομάδα, που θα κρίνει πολλά στο ζευγάρι για το ποιος θα προκριθεί.

Ο Βάσκος τεχνικός και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ενδεκάδα και φαίνεται πως ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι φαβορί για να πάρει θέση βασικού και στο παιχνίδι με τη Φενέρ. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και σε συνδυασμό με την απουσία του τιμωρημένου Ντάνιελ Ποντένσε έχει τον πρώτο λόγο για να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη.

Ουσιαστικά, είναι και αυτή η θέση που «παίζεται» για το αρχικό σχήμα με τον Γιόβετιτς και τον Μασούρα να τη διεκδικούν, αλλά τον Μαυροβούνιο να έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, η σημερινή τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με την Φενέρ είναι πιθανό να αποκαλύψει και τα τελικά πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την 11αδα.

Με εξαίρεση το δίλημμα Γιόβετιτς – Μασούρα, φαίνεται ότι οι υπόλοιποι είναι γνωστοί και έχουν «κλειδώσει» για τον Μεντιλίμπαρ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζολάκης που έχει πολύ θετική παρουσία στα τελευταία παιχνίδια, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Κομβικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του Αντρέ Όρτα, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί μετά και από τη Λαμία, ενώ φαίνεται η τριάδα Έσε, Τσικίνιο και Όρτα να μην «σπάει» με τίποτα από τον Βάσκο. Τέλος, δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παρουσία των Φορτούνη και Ελ Κααμπί, με τη μόνη ανοιχτή θέση να είναι αυτή του φορμαρισμένου Γιόβετιτς και του Μασούρα. Τα πάντα όμως φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση, όπου θα δοκιμάσει πρόσωπα ο Μεντιλίμπαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ