Τα σενάρια και οι πιθανοί αντίπαλοι για τους Μιλγουόκι Μπακς στα playoffs

Τα σενάρια και οι πιθανοί αντίπαλοι για τους Μιλγουόκι Μπακς στα playoffs

Από τη 2η έως την 4η θέση μπορούν να τερματίσουν οι Μπακς, που ίσως και να βολεύονται με ήττα στο Ορλάντο ώστε στον α' γύρο των playoffs να αντιμετωπίσουν... το Ορλάντο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς μετά την ήττα τους από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, έχουν μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την 2η θέση στην ανατολική περιφέρεια.

Με τα τωρινά δεδομένα, τα «Ελάφια» παραμένουν στη 2η θέση έχοντας ωστόσο ισοβαθμία με τους Νιου Γιορκ Νικς, κάτι που σημαίνει ότι η αναμέτρηση με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Διαβάστε επίσης: Εκεί που δεν έφτασε ποτέ κανείς άλλος Έλληνας -σε μια σεζόν- στα κύπελλα Ευρώπης (vids)

Η ομάδα του Μιλγουόκι βρίσκεται στο 49-32, με τους Νικς επίσης στο 49-32, αλλά με τους Μπακς να έχουν την ισοβαθμία χάρη στα μεταξύ τους αποτελέσματα στη regular season. Οι Καβαλίερς ακολουθούν στο 48-33 και είναι οι μόνοι που απειλούν τις δύο ομάδες, με το πρόγραμμα της Κυριακής (14/4) να ανοίγει με επτά αγώνες ανάμεσα σε ομάδες της Ανατολής. Όλοι θα ξεκινήσουν στις 20:00.

Οι Μπακς με την ισχύουσα κατάσταση στα playoffs θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα καταλάβει την 7η θέση και θα προκύψει από το play-in tournament και το ζευγάρι ανάμεσα σε Φιλαδέλφεια 76ερς και Μαϊάμι Χιτ, με βάση πάντα το τι ισχύει με την βαθμολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Το πρόγραμμα των τριών ομάδων

Ορλάντο Μάτζικ – Μιλγουόκι Μπακς
Νιου Γιορκ Νικς – Σικάγο Μπουλς (σίγουρα 9οι)
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Σάρλοτ Χόρνετς (σίγουρα 13οι)

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι Μπακς στον πρώτο γύρο των playoff αποφεύγουν σίγουρα τους πρωτοπόρους Σέλτικς, αλλά και τους Νικς-Καβαλίερς, με τους Ορλάντο Μάτζικ, τους Ιντιάνα Πέισερς, τους Φιλαδέλφεια 76ερς και τους Μαϊάμι Χιτ να είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των «Ελαφιών».

Στο υποθετικό σενάριο όπου οι Μπακς τερματίζουν 2οι τότε θα μάθουν τον αντίπαλο που θα προκύψει από το ζευγάρι των ομάδων που θα τερματίσουν στην 7η και την 8η θέση τα ξημερώματα της Τετάρτης 17 Απριλίου, ενώ το πρώτο ματς στον πρώτο γύρο των playoffs έχει οριστεί για την 21η Απριλίου.

Οι πιθανοί αντίπαλοι

5. Ορλάντο Μάτζικ 46-35 (υποδέχονται το Μιλγουόκι)
6. Ιντιάνα Πέισερς 46-35 (υποδέχονται τους Χοκς)
7. Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς 46-35 (υποδέχονται τους Νετς)
8. Μαϊάμι Χιτ 45-36 (υποδέχονται τους Ράπτορς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ