Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Μπεν Σίμονς

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Μπεν Σίμονς

Η προεπιλογή της Αυστραλίας για το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ, στο Παρίσι, δεν περιλάμβανε το όνομα του Μπεν Σίμονς των Μπρούκλιν Νετς.

Τα ονόματα των 22 παικτών που κλήθηκαν στην προεπιλογή για το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ, στο Παρίσι, το ερχόμενο καλοκαίρι έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία της Αυστραλίας. Από τους 22 παίκτες που κλήθηκαν, οι δέκα συμμετείχαν στην Ολυμπιακή ομάδα των «Boomers» στο Τόκιο.

Η τελική δωδεκάδα θα επιλεγεί από τον Μπράιαν Γκορτζιάν, στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας των «καγκουρό» τον Ιούλιο.

Η πιο… ηχηρή απουσία, πάντως, είναι αυτή του Μπεν Σίμονς των Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει για το… ντεμπούτο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η παρουσία του στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη ήταν δεδομένη, εωσότου τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση στις αρχές του έτους, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Οι δέκα που είχαν αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν οι Τζο Ινγκλς, Πάτι Μιλς, Τζος Γκριν, Ματίς Θάιμπουλ, Ντάντε Έχουμ, Τζοκ Λάντεϊλ, Κρις Γκούλντινγκ, Μάθιου Ντελαβιντόβα, Ντουόπ Ριθ και Νικ Κέι.

Αναλυτικά, οι 22 παίκτες που κάλεσε στην προεπιλογή για το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ των ανδρών στο Παρίσι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, Μπράιαν Γκορτζιάν είναι οι εξής:

Χαβιέρ Κουκς, Ντάισον Ντάνιελς, Μάθιου Ντελαβιντόβα, Ντάντε Έξουμ, Σαμ Φρόλινγκ, Τζόνι Φέρφι, Τζος Γκίντεϊ, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Τζο Ινγκλς, Νικ Κέι, Τζοκ Λάντεϊλ, Ουίλ Μάγκνεϊ, Ουίλ ΜακΝτόουελ Ουάιτ, Τζακ ΜακΒέι, Πάτι Μιλς, Κιάνου Πίντερ, Ντουόπ Ριθ, Ματίς Θάιμπουλ, Ντέγιαν Βασίλιεβιτς, Τζακ Ουάιτ και Ρόκι Ζικάρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ