Ντοκ Ρίβερς για Γιάννη: «Κοντεύει, αλλά δεν ξέρω καν τι σημαίνει αυτό»

Ντοκ Ρίβερς για Γιάννη: «Κοντεύει, αλλά δεν ξέρω καν τι σημαίνει αυτό»

Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οριστικά χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μιλγουόκι Μπακς το βράδυ της Παρασκευής (26/4) στον τρίτο αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς, καθώς η σειρά των playoffs μεταφέρεται στην Ιντιανάπολη με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποκλείστηκε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω θλάσης στην αριστερή γάμπα. Το πρωί της Παρασκευής έμεινε εκτός απ’ το χαλάρωμα της ομάδας πριν το ματς, ενώ την ίδια ώρα ο Κρις Μίντλετον παραμένει αμφίβολος λόγω διαστρέμματος στο δεξιό αστράγαλο.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Ισραήλ με Αταμάν: «Μετατρέπει τους αγώνες μπάσκετ σε πολιτική αντιπαράθεση εν καιρώ πολέμου…» (pics, vid)

Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως πλησιάζει στην επιστροφή του, αλλά δεν ξέρει ακόμη την ακριβή ημερομηνία επιστροφής.

«Έκανε πολλές ασκήσεις εδάφους σήμερα, ίσως τις περισσότερες που έχω δει. Ο Αντετοκούνμπο δεν έκανε κανονική προπόνηση, αλλά προχώρησε πέρα από το να περπατάει μέσα από ασκήσεις σουτάροντας σε κίνηση.

Κοντεύει. Αλλά, δεν ξέρω καν τι σημαίνει αυτό. Είμαι ειλικρινής. Τον είδα να κινείται και στο μυαλό μου είπα ότι πλησιάζει. Αυτό σημαίνει μια μέρα, τέσσερις μέρες; Δεν είμαι σίγουρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ