Γουέιντ : «Θέλω να γίνω ιδιοκτήτης των Σουπερσόνικς»

Γουέιντ : «Θέλω να γίνω ιδιοκτήτης των Σουπερσόνικς»

Ο Ντουέιν Ουέιντ εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει ιδιοκτήτης των Σιατλ Σουπερσόνικς, με την ευχή η ομάδα να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Την επιθυμία να ασχοληθεί με το μπάσκετ και σε ιδιοκτησιακό επίπεδο, εξέφρασε ο Ντουέιν Γουέιντ. O 36χρονος γκαρντ που μέσα στο 2018 επέστρεψε στους Μαϊάμι Χιτ, είπε ότι θα ήθελε να γίνει συνιδιοκτήτης των Σιάτλ Σουπερσόνικς όταν τερματίσει την καριέρα του.

«Θέλω πολύ να γίνω ιδιοκτήτης ομάδας στο NBA. Όχι να αγοράσω μόνος μου μια ομάδα, αλλά να είμαι μέρος ενός γκρουπ. Ο Γκραντ Χιλ έχει ανάμιξη στους Χοκς, ο Σακίλ Ο’Νιλ στους Κινγκς. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο πρέπει να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Θα ήθελα αυτό να γίνει στο Σιάτλ. Να γυρίσει η ομάδα του Σιάτλ, να επιστρέψουν οι Σουπερσόνικς. Είναι μια εξαιρετική μπασκετική πόλη», ήταν τα λόγια του Flash σε συνέντευξη του στο «Bloomberg Businessweek».

Θυμίζουμε πως ο Ουέιντ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, το 2006, το 2012 και το 2013, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις ομάδες. Από το 2003 έως το 2016 φόρεσε τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, το 2016-17 έπαιξε στους Μπουλς, η επόμενη σεζόν τον βρήκε στους Κλίβελαντ, ενώ φέτος τον Φεβρουάριο επέστρεψε στους Χιτ, προφανώς για να κλείσει την καριέρα του.

Οσο για την ομάδα του Σιάτλ, από το 1967 έως το 2008 συμμετείχε στο ΝΒΑ, όμως έκτοτε άλλαξε τοποθεσία, πήγε στην Οκλαχόμα και πλέον φέρει το όνομα Σίτι Θάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ