ΝΒΑ : Αυτοί είναι οι υποψήφιοι MVP

ΝΒΑ : Αυτοί είναι οι υποψήφιοι MVP

Το βράδυ της Δευτέρας 25/6, ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα, το ΝΒΑ θα ανακοινώσει και θα απονείμει σε ειδική τελετή τα βραβεία στους κορυφαίους της σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Οι τρεις υποψήφιοι για κάθε κατηγορία, ωστόσο, έγιναν ήδη γνωστοί. Και προκαλεί εντύπωση δεν υπάρχει παίκτης των […]

Το βράδυ της Δευτέρας 25/6, ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα, το ΝΒΑ θα ανακοινώσει και θα απονείμει σε ειδική τελετή τα βραβεία στους κορυφαίους της σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τίτλου από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Οι τρεις υποψήφιοι για κάθε κατηγορία, ωστόσο, έγιναν ήδη γνωστοί.

Και προκαλεί εντύπωση δεν υπάρχει παίκτης των πρωταθλητών υποψήφιος για το βραβείο του MVP. Οι δύο εκ των τριών είναι αναμενόμενοι και μάλλον σε κάποιον εξ αυτών θα καταλήξει τελικά το βραβείο. Στον ΛεΜπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς ή στον Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς. Ο τρίτος είναι λίγο έκπληξη, αφού πρόκειται για τον Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ο οποίος πάντως έκανε πράγματι σούπερ χρονιά.

Το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς θα διεκδικήσουν ο Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ, ο Τζόελ Εμπίιντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς και ο Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Το βραβείο του ρούκι της χρονιάς θα διεκδικήσουν ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ, ο Μπεν Σίμονς των Φιλαδέλφεια Σίξερς και ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς.

Τέλος, το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτης της χρονιάς θα διεκδικήσουν ο Βίκτορ Ολαντίπο των Ιντιάνα Πέισερς, ο Σπένσερ Ντινγουίντι των Μπρούκλιν Νετς και ο Κλιντ Καπέλα των Χιούστον Ρόκετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ