Σέλτικς: Αμφίβολος ο Πορζίνγκις για το Game 4 με τους Μάβερικς

Σέλτικς: Αμφίβολος ο Πορζίνγκις για το Game 4 με τους Μάβερικς

Οι Σέλτικς χαρακτήρισαν ως αμφίβολη την συμμετοχή του Κρίσταπς Πορζίνγκις λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό πόδι, με τον Λετονό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τέταρτο τελικό κόντρα στους Μάβερικς (15/6,03:30)

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις παραμένει στα… πιτς, αφού ο τραυματισμός του στο αριστερό πόδι δεν του επιτρέπει να προπονηθεί κανονικά με τους Σέλτικς.

Αμερικανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Λετονός δύσκολα θα παίξει στο υπόλοιπο της σειράς των NBA Finals κόντρα στους Μάβερικς, ενώ και η ομάδα της Βοστώνης χαρακτήρισε την συμμετοχή του ως αμφίβολη στο ιατρικό της δελτίο.

Διαβάστε επίσης: Το «τρολ» Παυλόπουλου και η απάντηση Οικονόμου: «Θα πέσει πολύ κλάμα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ» (vid)

Με βάση την ορολογία που ισχύει στο NBA, αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες συμμετοχής του 28χρονου άσου είναι μοιρασμένες και η απόφαση για την συμμετοχή του θα παρθεί την τελευταία στιγμή από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον ίδιο. Με τα ισχύοντα δεδομένα ωστόσο, το 50-50 μοιάζει μάλλον… αισιόδοξο ως σενάριο, ωστόσο ο ψηλός των Σέλτικς είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί, έστω και τραυματίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι Σέλτικς προηγούνται με 3-0 στην σειρά και χρειάζονται ακόμα μία νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Πορζίνγκις είχε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο τρίτο δεν αγωνίστηκε εξαιτίας του τραυματισμού του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ