Ανατροπή σκηνικού, παραμένει στους Κλίπερς ο Τεόντοσιτς!

Ανατροπή σκηνικού, παραμένει στους Κλίπερς ο Τεόντοσιτς!

Ο Σέρβος γκαρντ που ήταν με το ενάμισι πόδι εκτός των Κλίπερς, τελικά οδεύει προς παραμονή, με τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν και τον φόρο πολυτελείας να τον… κρατούν στην ομάδα.

Ο Μίλος Τεόνοσιτς, μετά από μια… συμπαθητική πρώτη σεζόν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Κλίπερς, πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του για να παραμείνει στο Λος Άντζελες και του χρόνου. Αυτό όμως δεν σήμαινε και παραμονή.

Τελικά τα δεδομένα άλλαξαν μετά την φυγή του Τζόρνταν από την ομάδα, για χάρη των Μάβερικς, που αποσυμφόρησε το μισθολόγιο των Κλίπερς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Μπόμπι Μαρκς, αυτή τη στιγμή η ομάδα του Τεόντοσιτς ξοδεύει 118 εκατ. δολάρια σε μισθούς και βρίσκεται 5,7 εκατ. κάτω από τον φόρο πολυτελείας και επίσης 11,8 εκατ. κάτω από το επιτρεπόμενο όριο.

Κάπως έτσι κατά πάσα πιθανότητα, ο Σέρβος πλέι μέικερ θα έχει άλλη μια ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του στα παρκέ του ΝΒΑ, ευχόμενος να έχει μια σεζόν με λιγότερους τραυματισμούς που θα τον βοηθήσει να βρει ρυθμό μέσα από τα λεπτά συμμετοχής που δεδομένα θα πάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ