Δύο οι μνηστήρες για Σμαρτ, το σκέφτονται στη Βοστόνη

Δύο οι μνηστήρες για Σμαρτ, το σκέφτονται στη Βοστόνη

Ο δυναμικός γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς που είναι restricted free agent, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο ομάδες του ΝΒΑ.

Η σχέσεις μεταξύ των Σέλτικς και του Μάρκους Σμαρτ, δεν βρίσκονται και στο καλύτερο επίπεδο. Ο παίκτης είναι restricted free agent, γεγονός που σημαίνει πως η ομάδα του μπορεί να «ισοφαρίσει» κάθε προσφορά από άλλη ομάδα και να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Ο 24χρονος, έχει γκρεμίσει τις γέφυρες επικοινωνίας με την ομάδα του και έχει ξεκαθαρίσει πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μόνο αν η προσφορά αγγίζει τα 12-14 εκατομμύρια δολάρια, τη στιγμή που η ομάδα του Στίβενς δεν φτάνει ούτε καν τα 10!

Σύμφωνα με το «Yahoo Sports», το ενδιαφέρον δύο ομάδων ίσως έρθει να λύσει το πρόβλημα αυτό. Μπρούκλιν Νετς και Μέμφις Γκρίζλις ενδιαφέρονται για τον Σμαρτ και έχουν προτείνει στους Σέλτικς ένα ενδεχόμενο sign and trade.

Δηλαδή να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Σμαρτ και αμέσως μετά να τον δώσουν σε μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες με την μορφή της ανταλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο και ο παίκτης θα βρει τα χρήματα που θέλει και οι Κέλτες μέσω της ανταλλαγής θα αποκτήσουν άλλον παίκτη στη θέση του και/ή κάποια μελλοντικά draft picks.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ