Στους Μπουλς ο Τζαμπάρι Πάρκερ (pic)

Στους Μπουλς ο Τζαμπάρι Πάρκερ (pic)

Ο 23χρονος φόργουορντ συμφώνησε με την ομάδα της γενέτειράς του και αποχωρεί από τους Μπακς του Αντετοκούνμπο – «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που ήταν σαν αδέρφια μου», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Από το Μιλγουόκι μετακομίζει στο Σικάγο ο Τζαμπάρι Πάρκερ, καθώς ο 23χρονος φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Μπουλς και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 40.000.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο Πάρκερ αποχωρεί από το Μιλγουόκι μετά από τέσσερα χρόνια στο ρόστερ των Ελαφιών και τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην ομάδα της γενέτειράς του. Ο πρώην πλέον συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την τετραετία που βρισκόταν στους Μπακς, είχε κατά μέσο όρο 15.3 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Μπουλς με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους Μπακς. «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που ήταν σαν αδέρφια μου. Επίσης, το ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, με επικεφαλής τους Τρόι Φλάναγκαν και Σούκι Χόμπσον, που αξίζουν τα ατελείωτα ευχαριστώ μου για την αφοσίωση και την βοήθεια που μου παρείχαν, ώστε να είμαι δυνατότερος και πιο υγιής κάθε μέρα», ανέφερε.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ