Διώχνουν τον Γουάιτσαϊντ οι Χιτ!

Διώχνουν τον Γουάιτσαϊντ οι Χιτ!

Η διοίκηση των Μαϊάμι Χιτ είναι αποφασισμένη να μην έχει τον Χασάν Γουάιτσαϊντ στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ είναι από τους πιο αξιόπιστους ψηλούς της Λίγκας. Στα 29 του χρόνια και παρά τους τραυματισμούς του έχει καταφέρει να διατηρήσει τον μέσο όρο καριέρας του σε επίπεδα double double, μιας και στις έξι του σεζόν στο ΝΒΑ και σε σύνολο 271 εμφανίσεων μετράει 13,6 πόντους, 11,4 ριμπάουντ και 2,6 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Λίγο όμως ο εκρηκτικός του χαρακτήρας, λίγο οι μέτριες και… περιορισμένες εμφανίσεις του φέτος, έχουν αναγκάσει την διοίκηση των Μαϊάμι Χιτ να ψάχνουν ομάδα πρόθυμη για να τον ανταλλάξουν. Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Miami Herald»: «Μετά τις μέτριες εμφανίσεις και τους τραυματισμούς του Γουάιτσαϊντ τη σεζόν που τελείωσε, αρκετοί άνθρωποι της διοίκησης προσπάθησαν μυστικά να βρουν οριστική λύση νωρίτερα στη φετινή offseason. Οι Χιτ επιχείρησαν να βρουν μια ομάδα που θέλει να προχωρήσει σε ανταλλαγή για να τον αποκτήσει».

Το σίγουρο είναι πως ελλείψει ποιοτικών και κυρίως two way σέντερ, ο απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον τρίτο σταθμό της καριέρας του μετά από μια διετία στους Σακραμέντο Κινγκς (2010-2012) και μια τετραετία στους Μαϊάμι Χιτ (2014-28), αφού ακόμα και στην προβληματική χρονιά του φέτος, σε 54 εμφανίσεις αγωνίστηκε μ.ο 25’ και προσέφερε 14 πόντους, 11,4 ριμπάουντ και 1,7 μπλοκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ