Ελεύθερος από τους Χοκς ο Καρμέλο

Ελεύθερος από τους Χοκς ο Καρμέλο

Ακόμα πιο κοντά στους Χιούστον Ρόκετς βρίσκεται ο Καρμέλο Άντονι, καθώς ολοκληρώθηκε η συμφωνία του με τους Ατλάντα Χοκς, που τον άφησαν ελεύθερο. Όπως γράφει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN στο twitter, oι Χοκς θα πληρώσουν 25,5 εκ. δολάρια για να αποδεσμεύσουν τον Μέλο, ο οποίος είχε για την επόμενη σεζόν συμβόλαιο με τους Θάντερ […]

Ακόμα πιο κοντά στους Χιούστον Ρόκετς βρίσκεται ο Καρμέλο Άντονι, καθώς ολοκληρώθηκε η συμφωνία του με τους Ατλάντα Χοκς, που τον άφησαν ελεύθερο.

Όπως γράφει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN στο twitter, oι Χοκς θα πληρώσουν 25,5 εκ. δολάρια για να αποδεσμεύσουν τον Μέλο, ο οποίος είχε για την επόμενη σεζόν συμβόλαιο με τους Θάντερ αξίας 27,9εκ. δολαρίων. Τα υπόλοιπα 2,4εκ. δολάρια θα του τα δώσουν οι Ρόκετς, όταν τον υπογράψουν ως ελεύθερο κι αυτό το ποσό αντιστοιχεί στο μίνιμουμ που παίρνουν οι βετεράνοι με τα χρόνια προϋπηρεσίας του Άντονι στο ΝΒΑ.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Καρμέλο ανήκε στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά έψαχνε τρόπο για να φύγει. Τελικά οι Θάντερ τον έστειλαν στους Χοκς για να πάρουν ως αντάλλαγμα τους Σρέντερ και Μούσκαλα, με τον όρο ωστόσο ότι η ομάδα της Ατλάντα θα εξαγόραζε το συμβόλαιό του και θα τον άφηνε ελεύθερο να πάει όπου θέλει.

Όπερ και εγένετο σήμερα. Οπότε αυτό που μένει είναι να υπογράψει ο Καρμέλο με τη νέα του ομάδα, που θα είναι οι Χιούστον Ρόκετς. Άλλωστε εδώ και μέρες όλος ο κόσμος ξέρει ότι εκεί θα πάει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ