Δουλεύει το τρίποντο ο Ντράμοντ!

Δουλεύει το τρίποντο ο Ντράμοντ!

Να προσθέσει άλλο ένα στοιχείο στο επιθετικό του παιχνίδι προσπαθεί ο Αντρέ Ντράμοντ γι αυτό δουλεύει στα σουτ τριών πόντων.

Ο κορυφαίος ριμπάουντερ της περσινής σεζόν του ΝΒΑ, Αντρέ Ντράμοντ, αυτό το καλοκαίρι δουλεύει στα σουτ τριών πόντων σε μια προσπάθεια να προσθέσει άλλο ένα στοιχείο στο επιθετικό του παιχνίδι.

Τη σεζόν 2017-18 ο «Ντρε» δοκίμασε 11 τρίποντα όλα κι όλα, χωρίς να ευστοχεί σε κάποιο από αυτά. Μέχρι τώρα το παιχνίδι του απόφοιτου του Κονέκτικατ ήταν κυρίως πάνω από το στεφάνι τελειώνοντας είτε με άλεϊ ουπ είτε με δυναμικά καρφώματα μετά από επιθετικά ριμπάουντ. Το παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι πέρσι επίσης ήταν αρκετά βελτιωμένο.
Πληγή όμως για τον 24χρονο σέντερ αλλά και για τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ήταν οι ελεύθερες βολές καθώς σούταρε με 60% μόνο. Τα σουτ από μέση απόσταση δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από εκείνον.

Το καλοκαίρι στο καμπ της Αμερικής έχει βαλθεί να βελτιώσει το τρίποντο του. «Σουτάρω τουλάχιστον 200 τρίποντα από την γωνία κάθε ημέρα, πριν φύγω από το γήπεδο. Κάνω το ίδιο σουτ ξανά και ξανά, για να νιώθω πιο άνετα. Μέχρι στιγμής, είναι ωραία» δήλωσε ο Ντράμοντ, ο οποίος έχει και τη βοήθεια του Μπλέικ Γκρίφιν.

Όσο για το αν θα δοκιμάζει τα τρίποντα και μέσα στους αγώνες της ερχόμενης σεζόν είπε: «Σουτάρω τουλάχιστον 200 τρίποντα από την γωνία κάθε ημέρα, πριν φύγω από το γήπεδο. Κάνω το ίδιο σουτ ξανά και ξανά, για να νιώθω πιο άνετα. Μέχρι στιγμής, είναι ωραία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ