Τζόρνταν κατά Τραμπ μετά το «I like Mike»

Τζόρνταν κατά Τραμπ μετά το «I like Mike»

O «Air» πήρε θέση για την κόντρα που υπάρχει μεταξύ του «πλανητάρχη» και του ΛεΜπρόν Τζέιμς, στηρίζοντας τον νέο αστέρα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του ΛεΜπρόν Τζειμς στη διαμάχη που έχει εσχάτως με τον Ντόναλντ Τραμπ, πήρε ο Μάικλ Τζόρνταν. «Υποστηρίζω τον LeBron James. Κάνει υπέροχη δουλειά για την κοινότητά του», αναφέρει η δήλωση του Air που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του.

Θυμίζουμε πως ο αστέρας των Λέικερς έριξε «λάδι στη φωτιά» όταν προ ημερών και με αφορμή το σχολείο που έχτισε η οικογένειά του στην γενέτειρά του αναφέρθηκε στον πρόεδρο των ΗΠΑ λέγοντας στο CNN μεταξύ άλλων «…ο Τραμπ χρησιμοποίησε τον αθλητισμό για να μας χωρίσει» και πως «…δεν θα καθόμουν ποτέ στο ίδιο τραπέζι μαζί του για να μιλήσουμε».

Από την πλευρά του ο Τραμπ ο οποίος βρίσκεται σε κόντρα και με το μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο CNN απάντησε στον ΛεΜπρόν γράφοντας στο twitter πως: «Ο ΛεΜπρόν μόλις παραχώρησε συνέντευξη στον πιο χαζό άνθρωπο της τηλεόρασης, τον Ντον Λέμον. Αυτός έκανε τον ΛεΜπρόν να φανεί έξυπνος, κάτι που δεν είναι εύκολο να κάνεις».

Μάλιστα ο πρόεδρος των ΗΠΑ έριξε ένα ακόμη «καρφί» στον «King Jame» προσθέτοντας την εξής ατάκα: «Μου αρέσει ο Mike!», εννοώντας φυσικά τον Τζόρνταν.

Τελικά ο θρύλος των Μπουλς τάχθηκε στο πλευρό του ΛεΜπρόν, εκδίδοντας την παραπάνω λιτή, αλλά περιεκτική δήλωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ