Η Μελάνια «αδειάζει» τον Τραμπ για ΛεΜπρόν!

Η Μελάνια «αδειάζει» τον Τραμπ για ΛεΜπρόν!

Λίγες ώρες μετά την επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πήρε διαφορετική θέση με αιχμές εναντίον του συζύγου της!

Ακόμα και η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, πήρε θέση υπέρ του ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά την απρόκλητη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του μέσω twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ! Λίγες ώρες μετά το απαράδεκτο tweet του συζύγου της, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, δια της εκπροσώπου της, Στέφανι Γκρίσαμ, δήλωσε πως είναι ανοικτή σε πρόσκληση να επισκεφθεί το καινούριο σχολείο του ΛεΜπρόν στο Άκρον του Οχάιο, καθώς ενθαρρύνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Μια αποστροφή της δήλωσής της μάλιστα, στο σημείο εκείνο που κάνει λόγο για τη σημασία της υπεύθυνης συμπεριφοράς στο διαδίκτυο, θεωρήθηκε ως ευθεία αιχμή της Μελάνια εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ!

Στη δήλωσή της, που έγινε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η εκπρόσωπος Τύπου της Μελάνια Τραμπ ανέφερε τα εξής:

«Φαίνεται ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εργάζεται ώστε να κάνει καλά πράγματα για την επόμενη γενιά μας και, όπως πράττει πάντα, η Πρώτη Κυρία ενθαρρύνει τους πάντες ώστε να υπάρξει ανοικτός διάλογος για ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σήμερα. Όπως γνωρίζετε, η κυρία Τραμπ έχει ταξιδέψει ανά τη χώρα και τον κόσμο μιλώντας στα παιδιά για την σωστή και υγιεινή διαβίωσή τους, καθώς και για τη σημασία της υπεύθυνης συμπεριφοράς στο διαδίκτυο με την πρωτοβουλία της Be Best. Η δράση της επικεντρώνεται σε επισκέψεις σε οργανισμούς, νοσοκομεία και σχολεία και είναι ανοικτή σε πρόσκληση να επισκεφθεί το σχολείο I Promise στο Άκρον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ