Ο Μόρις συγκλονίζει, αποκαλύπτοντας τη… σκοτεινή πλευρά του ΝΒΑ

Ο Μόρις συγκλονίζει, αποκαλύπτοντας τη… σκοτεινή πλευρά του ΝΒΑ

Ο Μάρκους Μόρις αναφέρθηκε ανοικτά στο πρόβλημα κατάθλιψης που αντιμετωπίζουν πολλοί παίκτες του ΝΒΑ, το οποίο προσπαθούν να λύσουν με το ποτό…

Η μάστιγα της κατάθλιψης, ή αλλιώς ο «Μαύρος Σκύλος» όπως τον παρομοίασε ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, δεν είναι… προνόμιο των κοινών θνητών, όπως κάποιοι μπορεί να νομίζουν. Χτυπάει και τους πλούσιους και προβεβλημένους αστέρες του σινεμά ή του αθλητισμού που φαινομενικά δεν τους λείπει τίποτα.

Έχουμε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αυτοκτόνησαν μην μπορώντας να αντέξουν τα παρελκόμενα του ξαφνικού πλούτου και της έντονης δημοσιότητας με πιο γνωστές τις περιπτώσεις των Ρόμπερτ Ένκε και Γκάρι Σπιντ. Στον κόσμο του μπάσκετ και του ΝΒΑ ειδικότερα, μπορεί να μην έχουμε τέτοια κρούσματα αλλά το πρόβλημα της κατάθλιψης δεν παύει να ταλανίζει τους παίκτες του καλύτερου και πιο προβεβλημένου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Όπως περιγράφει άλλωστε χαρακτηριστικά ο δυναμικός φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, Μάρκους Μόρις, του οποίου η δήλωση έρχεται να προστεθεί στα κατά καιρούς λεγόμενα των Κέβιν Λοβ και ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν: «Ξέρω διάφορους που πίνουν κάθε μέρα για να ηρεμήσουν τους εαυτούς τους. Έτσι αντιμετωπίζουν την κατάσταση (κατάθλιψη). Αυτό κάνουν, γνωρίζοντας πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να δουλέψει μακροπρόθεσμα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ