Τελεσίγραφο Τίμπεργουλβς σε Μπάτλερ: «Υπογράφεις ή φεύγεις»

 Τελεσίγραφο Τίμπεργουλβς σε Μπάτλερ: «Υπογράφεις ή φεύγεις»

Η ομάδα της Μινεσότα πιέζει αφόρητα τον Τζίμι Μπάτλερ για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, αλλιώς προτίθεται να τον ανταλλάξει άμεσα.

Νέες εξελίξεις στο σίριαλ «Τίμπεργουλβς-Μπάτλερ». Ο Μπάτλερ από το τέλος της σεζόν βρίσκεται σε ένα διαρκές… μένω-φεύγω. Αυτό φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να το ανεχτούν οι άνθρωποι των «Λύκων» που θέλουν να τελειώσουν το θέμα άμεσα και να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους με ή χωρίς τον all star γκαρντ.

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει ο Άντριαν Βονιαρόφσκι στο «Woj Podcast», οι Τίμπεργουλβς θέλουν να βάλει ο παίκτης την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο και να κλείσει μια και καλή το θέμα του ηγέτη της ομάδας. Από την άλλη όμως αν ο παίκτης συνεχίσει να αρνείται, τότε θα τον παραχωρήσουν άμεσα με ανταλλαγή, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και κινδυνεύουν να τον χάσουν σαν free agent.

Ο Μπάτλερ έχει αποδείξει επανειλημμένα πως μπορεί να είναι το πρώτο βιολί σε μια ομάδα και το έκανε και πέρσι έχοντας 22,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ σε 37 σχεδόν λεπτά συμμετοχής με τους Τίμπεργουλβς στη regular season.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ