Με παίκτες από το ΝΒΑ οι ΗΠΑ!

Με παίκτες από το ΝΒΑ οι ΗΠΑ!

Σε αντίθεση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες, η Εθνική των ΗΠΑ θα κατεβάσει παίκτες από το ΝΒΑ στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου.

Την ώρα που οι περισσότερες ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες στερούνται της βοήθειας των παικτών τους από το ΝΒΑ ενόψει των αγώνων του «παραθύρου» του Σεπτεμβρίου, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ θα παίξει σε αυτούς τους δύο αγώνες έχοντας στη σύνθεσή της και παίκτες από το ΝΒΑ!

Μην φανταστείτε, βέβαια, τίποτα πρωτοκλασάτους, είναι όμως παίκτες που έχουν συμβόλαια με ομάδες από την κορυφαία επαγγελματική λίγκα του κόσμου και υποτίθεται ότι κι αυτοί πρέπει αυτό τον καιρό να κάνουν προπονήσεις και να είναι σε καλή κατάσταση για την έναρξη των training camps και της σεζόν.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζεφ Βαν Γκάντι (αυτός έχει την ευθύνη της ομάδας για τα προκριματικά, στην τελική φάση του χρόνου στην Κίνα προπονητής θα είναι κανονικά ο Γκρεγκ Πόποβιτς), ανακοίνωσε τους 14 παίκτες τους οποίους θα έχει στη διάθεσή του για τα δύο παιχνίδια με Ουρουγουάη και Παναμά. Οι οκτώ προέρχονται από το ΝΒΑ και είναι οι: Ντουέιν Μπέικον (Σάρλοτ Χόρνετς), Βι Τζέι Μπίτσεμ, Τζόρνταν Κρόφορντ (Νιου Όρλινς Πέλικανς), Χένρι Έλενσον (Ντιτρόιτ Πίστονς), Αϊζέια Χικς (Νιου Γιορκ Νικς), Ντάκαρι Τζόνσον, Φρανκ Μέισον (Σακραμέντο Κινγκς) και Ντέρικ Ουάιτ (Σαν Αντόνιο Σπερς).

Οι υπόλοιποι προέρχονται από τη G-League: Ρέτζι Χερν (Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ), Τζαμίλ Ουόρνεϊ (Τέξας Λέντζεντς), Μπράις Άλφορντ (Οκλαχόμα Σίτι Μπλου), Μπεν Μουρ (Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς), Τσέισον Ραντλ (Κάπιταλ Σίτι Γκόου-Γκόου).

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε σε αυτά τα ονόματα δεν συμπεριλαμβάνεται εκείνο του ΝτεΣόν Τόμας του Παναθηναϊκού. Υπήρχε μια κουβέντα τις προηγούμενες μέρες για ενδεχόμενη κλήση του, αλλά τελικά ο Βαν Γκάντι δεν τον κάλεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ