Αυτά τα ανταλλάγματα προσφέρουν οι Σέλτικς στους Χιτ για τον Ρίτσαρντσον

Αυτά τα ανταλλάγματα προσφέρουν οι Σέλτικς στους Χιτ για τον Ρίτσαρντσον

Οι Μπόστον Σέλτικς θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον γκαρντ του Μαϊάμι, Τζος Ρίτσαρντσον και ετοιμάζουν ένα πολύ δελεαστικό «πακέτο» προς ανταλλαγή.

Ο Μπραντ Στίβενς, με έναν μήνα να απομένει για την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ, προσπαθεί να κλείσει τις τρύπες του ρόστερ και να παρουσιάσει μια ακόμα πιο βελτιωμένη εκδοχή των Κελτών.

Μια από τις μεγάλες εκκρεμότητες του ρόστερ είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τέρι Ροζίερ. Ο… πυρινοκίνητος γκαρντ των Σέλτικς που έκανε φοβερή σεζόν πέρσι, καλύπτοντας την λειψανδρία στην περιφέρεια της ομάδας, δεν δέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Βοστόνη και οι συνομιλίες έχουν «παγώσει».

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του «SB Nation» οι Σέλτικς θέλουν τον γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τζος Ρίτσαρντσον και ετοιμάζουν «πακέτο» που περιλαμβάνει τους Τέρι Ροζίερ και Μάρκους Μόρις, αλλά και ένα draft pick στην επόμενη διαδικασία.

Ο Ρίτσαρντσον στα 25 του, προετοιμάζεται για την 4η σεζόν του στη Λίγκα και παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερος. Πέρσι σε σύνολο 81 αναμετρήσεων στη regulear season, έχει κατά μέσο όρο 12,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 33,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ