Οι Θάντερ «καθάρισαν» τους Νίκς! (vid)

Οι Θάντερ «καθάρισαν» τους Νίκς! (vid)

Οι Θάντερ ξεκίνησαν με το «δεξί» την νέα σεζόν, κερδίζοντας εύκολα τους Νιού Γιορκ Νίκς με 105-84, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Big 3 της. Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον μόνο στην πρώτη περίοδο, με την Οκλαχόμα να πατάει γκάζι στο δεύτερο δωδεκάλεπτο και να ξεφεύγει με 11 (53-42) στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι Θάντερ […]

Οι Θάντερ ξεκίνησαν με το «δεξί» την νέα σεζόν, κερδίζοντας εύκολα τους Νιού Γιορκ Νίκς με 105-84, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Big 3 της.

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον μόνο στην πρώτη περίοδο, με την Οκλαχόμα να πατάει γκάζι στο δεύτερο δωδεκάλεπτο και να ξεφεύγει με 11 (53-42) στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι Θάντερ ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους, «έστειλαν» τη διαφορά πάνω από τους 20, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι που στη τελευταία περίοδο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πολ Τζορτζ που σταμάτησε στους 28 μαζεύοντας και 6 ριμπάουντ, ενω ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πέτυχε το πρώτο triple double για φέτος με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ αλλά και 7 λάθη.

Ο Καρμέλο Άντονι στο ντεμπούτο του στην Οκλαχόμα σκόραρε 22 πόντους κόντρα στην πρώην ομάδα του, πανηγυρίζοντας το πρώτο καλάθι που πέτυχε. Τέλος, από τους ηττημένους ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Κριστάπς Πορζίνγκις με 31 πόντους κα 12 ριμπάουντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ