Βόμβα στο ΝΒΑ: Ζήτησε ανταλλαγή ο Μπάτλερ!

Βόμβα στο ΝΒΑ: Ζήτησε ανταλλαγή ο Μπάτλερ!

Ο σταρ των Μινεσσότα Τίμπεργουλβς ζήτησε από την ομάδα του να τον δώσει αλλού, βάζοντας στο τραπέζι και τρεις προορισμούς για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ακουγόταν τόσο καιρό ως ψίθυρος, όμως πλέον είναι αλήθεια! Ο Τζίμι Μπάτλερ ζήτησε ανταλλαγή από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και να αποχωρήσει από την ομάδα, δίνοντας και λίστα με τρεις επιλογές για το που θα ήθελε να μετακομίσει. Σημαντικό είναι ότι ζήτησε την ανανέωση του συμβολαίου του για να γίνει πιο εύκολη η μετακίνησή του για άλλη ομάδα στο ΝΒΑ!

Αξίζει να τονιστεί ότι αυτό ουσιαστικά… διαλύει τον προγραμματισμό της ομάδας του Τομ Τιμποντό, καθώς σε μία εβδομάδα ξεκινούν και επίσημα οι προπονήσεις των «Λύκων» για την καινούρια σεζόν. Η εξέλιξη από την άλλη δεν είναι διόλου ανεπάντεχη, καθώς ο Μπάτλερ σύμφωνα με μέσα των ΗΠΑ είναι στα… μαχαίρια με τον Καρλ Αντονι Τάουνς, τον οποίο χαρακτήριζε ως τεμπέλη για τις προπονήσεις της ομάδας. Όλα αυτά μετά τις φήμες για ενδιαφέρον και τον Χιούστον Ρόκετς για την περίπτωσή του.

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος, Άνταμ Βονιαρόφσκι, αποκάλυψε τις τρεις επιλογές του Μπάτλερ, τονίζοντας ότι θα ήθελε να πάει σε μία εκ των Μπρούκλιν Νετς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Νέας Υόρκης, αφού σύμφωνα με τον ίδιο οι τρεις αυτές ομάδες έχουν χώρο στο Salary Cap τους για να καλύψουν το συμβόλαιό του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ