Για δύο χρόνια στους Σανς ο Μπέβερλι

Για δύο χρόνια στους Σανς ο Μπέβερλι

Ο Πάτρικ Μπέβερλι, γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Φοίνιξ Σανς.

Ο δυναμικός γκαρντ Πάτρικ Μπέβερλι, στα 30 του ετοιμάζεται για την 6η σεζόν του στο ΝΒΑ, μετά την περιήγησή του στην Ευρώπη, που περιελάμβανε μια σεζόν στον Ολυμπιακό (2009-2010).

Από το 2012 βγάζει το… παντεσπάνι του στο ΝΒΑ με κύριο χαρακτηριστικό την ενέργεια και την «σκυλίσια» άμυνα στα αντίπαλα γκαρντ, στο όριο της νομιμότητας πολλές φορές. Μετά λοιπόν τους Χιούστον Ρόκετς και το πέρασμά του από τους Λος Άντζλες Κλίπερς ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Κρις Πολ από τις Ρουκέτες, ο Μπέβερλι έκλεισε διετές συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς.

Εκεί ο Μπέβερλι θέλει να αφήσει πίσω του την κακή σεζόν και τους τραυματισμούς που του επέτρεψαν να αγωνιστεί μόλις σε 11 ματς και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Το σίγουρο είναι πως θα βρει τη θέση του στην περιφέρεια των νεανικών Σανς στο πλευρό των Μπούκερ και Αρίζα προσφέροντας τα… μούσκουλά του αλλά και 9,4 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ