Σε σούπερ trade εμπλέκονται Χιτ και Ράπτορς

Σε σούπερ trade εμπλέκονται Χιτ και Ράπτορς

Οι Τορόντο Ράπτορς και οι Μαϊάμι Χιτ εμπλέκονται σε μια ανταλλαγή που θα ωφελήσει αμφότερες όσον αφορά τη θέση του σέντερ.

Σύμφωνα με το «Fadeaway World», ο Γιόνας Βαλαντσιούνας αναμένεται να μην είναι συμπαίκτης του Καουάι Λέοναρντ τη σεζόν που ξεκινά. Οι Καναδοί δεν είναι αρνητικοί με το σενάριο αυτό, φτάνει να άρουν σαν αντάλλαγμα τον κατάλληλο παίκτη που θα γεμίσει την ρακέτα και το κενό του Λιθουανού.

Ο Βαλαντσιούνας βρίσκεται 6 σεζόν στους Ράπτορς και έχει εξελιχθεί σε έναν αξιόλογο ψηλό. Βασικός και στις έξι χρονιές του στο ΝΒΑ, προσφέρει κατά μέσο όρο 11,7 πόντους, 8,5 ριμπάουντ και 1 κόψιμο ανά ματς στα 25,5 λεπτά που μένει στο παρκέ/ματς.

Οι Ράπτορς για να συναινέσουν στη φυγή του 26χρονου Λιθουανού, θα ήθελαν ιδανικά να αποκτήσουν τον Χασάν Γουάιτσαϊντ από τους Μαϊάμι Χιτ. Ο 29χρονος σέντερ είναι από τους καλύτερους two way σέντερ καθώς είναι καλός επιθετικός, εξαίσιος ριμπάουντερ και πραγματικό φόβητρο στην άμυνα με έφεση στα κοψίματα. Στην 4ετία του στο Μαϊάμι, έχει κατά μέσο όρο 14,6 πόντους, 12,1 ριμπάουντ κα 1,8 μπλοκ ανά ματς, αλλά δεν τα πηγαίνει καλά με τους ιθύνοντες της ομάδας και είναι φευγάτος από τους Χιτ.

Μια ενδεχόμενη ανταλλαγή λοιπόν δεν θα… χαλούσε τον Έρικ Σπόελστρα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ