Η συμβουλή του Κόμπε Μπράιαντ στον Αντετοκούνμπο (vid)

Η συμβουλή του Κόμπε Μπράιαντ στον Αντετοκούνμπο (vid)

Πριν από λίγες εβδομάδες Κόμπε Μπράιαντ και Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονήθηκαν μαζί με τον Greek Freak να μαθαίνει πάρα πολλά από τον θρύλο των Λέικερς και του NBA.

Ήταν κάπου στα τέλη Αυγούστου, όταν ο πάλαι ποτέ κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ, Κόμπε Μπράιαντ, βρέθηκε μαζί με τον ανερχόμενο διάδοχό του (;;), Γιάννη Αντετοκούνμπο και δούλεψαν σε ένα προπονητικό καμπ που διοργανώθηκε.

Εκεί ο νεαρός σταρ των Μπακς όπως είναι λογικό, έμαθε πολλά στο πλευρό του Black Mamba, όπως άλλωστε ανέφερε αργότερα στο κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς:

«Ήθελα να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να βρω τρόπους να τα καταφέρω. Έμαθα πολλά από εκείνον. Να είμαι απλός, να δουλεύω ξανά και ξανά και ξανά. Μου είπε να είμαι πάντα παιδί. Σκέφτηκα ότι δεν έχει δίκιο και ότι πρέπει να είμαι ώριμος. Μου εξήγησε όμως ότι πρέπει να είμαι σαν παιδί και να παραμένω δημιουργικός.

Μου είπε ότι, όταν ήμασταν παιδιά, κάναμε συνέχεια ερωτήσεις.  Οι προπονήσεις πήγαν τέλεια. Έκανα εκατοντάδες σουτ. Ήταν απίστευτο συναίσθημα, είχα τετράδιο μαζί μου και είχα έτοιμος ερωτήσεις. Ερωτήσεις για πάρα πολλά πράγματα που ήθελα να μάθω από εκείνον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ