Ο Κουφός μπορεί να δώσει… λύση στον Μπάτλερ

Ο Κουφός μπορεί να δώσει… λύση στον Μπάτλερ

Η νέα χρονιά στο ΝΒΑ αρχίζει σε μερικές εβδομάδες και το μέλλον του Κώστα Κουφού στους Σακραμέντο Κινγκς δεν είναι ακόμα βέβαιο. Μάλιστα μπορεί να δώσει και λύση στο σίριαλ Τίμπεργουλβς- Μπάτλερ που διαρκεί αρκετές μέρες.

Ο Κώστας Κουφός προετοιμάζεται για άλλη μια χρονιά στο ΝΒΑ χωρίς να είναι σίγουρος αν θα αγωνίζεται στους Σακραμέντο Κινγκς. Μάλιστα μπορεί να δώσει λύση και στον Τζίμι Μπάτλερ που θέλει να αποχωρήσει από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, επιθυμώντας να μετακομίσει στο Μαϊάμι και λογαριασμό των Χιτ.

Σύμφωνα με το ESPN, η ομάδα του Έλληνα σέντερ είναι πρόθυμη να γίνει η τρίτη ομάδα που θα συμβάλει στην ανταλλαγή των Τίμπεργουλβς με τον Μπάτλερ. Οι ίδιοι δεν θα μπορέσουν να αποκτήσουν τον 29χρονο σούτινγκ-γκαρντ αλλά μπορούν να μετακινήσουν παίκτες ή να δώσουν θέσεις σε μελλοντικά draft για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το trade αν οι συνθήκες το επιτρέψουν και ένας παίκτης που μπορεί να εμπλακεί είναι και ο Κώστας Κουφός.

Ο 29χρονος σέντερ δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή των «βασιλιάδων»,Ντέιβ Γέργκερ,καθώς ο 44χρονος τεχνικός θέλει να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν νεαρούς παίκτες στην φετινή χρονιά στο ΝΒΑ και αν μείνει εν τέλη στο Σακραμέντο θα έχει περιορισμένο ρόλο.

Το τι θα συμβεί πραγματικά θα διαλευκανθεί στις επόμενες μέρες για το αν ο Έλληνας διεθνής συνεχίσει την καριέρα του στο Σακραμέντο ή θα μετακινηθεί σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ